Make your own free website on Tripod.com

Utama

Pendidikan | Politik dan Pemerintahan | Laman web Peribadi | Kebudayaan dan Pelancongan | Perindustrian | Kesihatan | Sains dan Teknologi | Ekonomi dan Bisnes
Ekonomi dan Bisnes
Laman Perancang Link

Sahabat Budi Trading Sdn. Bhd.- "Kami pakar dalam banyak jenis latihan, termasuk pengimport, pengeksport antarabangsa yang luas. Produk kami seperti bahan makanan yang bersesuaian dll. bertempat di Melaka."

Austrian Trade Commission in Malaysia- "Maklumat dalam peluang perniagaan, perniagaan, pelaburan dan pelancungan diantara Malaysia dan Austria."

Infinity Global Network- "Membekal permasaran ekspot ke pengusaha kilang. Kami juga menawarkan berita, forum, menawarkan kiriman, sumber perniagaan & sumber produk Malaysia ke peniaga antarabangsa."

Chung Rong Spring- "Mahir dalam barang elektronik Precision Spring, jaringan Global, disah oleh ISO 9002"

An Excellent MLM Training Course For Free- I wish you the best with MLMDynamite. You might find this helpful... An excellent MLM Training Course for Free right now. You can get it at: http://www.skyrocketyourmlm.com/3876

"Malaysian International Chamber Of Commerce & Industry, Saba"- Homepej rasmi bagi Malaysia International Chamber of Commerce & Industry (MICCI) Sabah Branch.

Johor State International Airport.- "Lapangan terbang Sultan Ismail.anda telah menengok lapangan terbang baru yang gagah.Kini,anda akan menengoknya dalam talian!"

Euro RSCG Partnership- "berita,pandangan dan maklumat atas simpanan,perlindungan,pelaburan,prudential dan yang lebih"

Sitt Tatt Logistics- "Pernah terfikir untuk mencari sumber fugsi logistik? Kami boleh menolong, memimpin, pembekal perkhidmatan logistik ke-3 di Malaysia, kami membekalkan penyelesaian rangkaian dan penasihat dari pengalaman kami."

San Lee Modelling & Photo Studio- Kita profesional dalam fotografi dan agensi permodelan.

Blitz Productions Sdn Bhd- "Pragawati dan agensi bakat yang berpusat di KL, Malaysia, merupakan portfolio dalam talian, mencari kerja dan pesanan."