Make your own free website on Tripod.com

Utama

Pendidikan | Politik dan Pemerintahan | Laman web Peribadi | Kebudayaan dan Pelancongan | Perindustrian | Kesihatan | Sains dan Teknologi | Ekonomi dan Bisnes
Perindustrian
Laman Perancang Link

Glove Tech Engineering & Hevea Latex Marketing- "Jentera Pemprosesan Sarung tangan utama, lapisan sarung tangan, sarung tangan, eksport, susu getah, klorinisasi, pemberus klorin, suntikan, sarung tangan AQL 4.0."

Widetech Manufacturing Sdn Bhd- "Pengusaha bagi pembetul yang cepat kering dan senang digunakan, pen, & peta, lawat katalog atas talian kami hari ini. Bayan lepas , pulau Pinang"

Victus Semulajadi Sdn. Bhd.- Pengusaha Herba Malaysia untuk herba kupas kulit.

Millennium Fragrance Concepts Sdn Bhd- Produk peribadi dan penjagaan rambut dan pengeluar minyak wangi.

Masboh Equipment Sdn. Bhd- "Pengusaha krane bergerak,Crawler & menara.peralatan,pengimpot dan pengekspot peralatan pernah diguna."

Pipefab Industries Sdn Bhd- Pipefab Industries Sdn. Bhd [117916-P] .Pakar paip air Malaysia.

Teratai Sdn Bhd- "Pembekal pasir di Sarawak, Malaysia."

Far East Roller Shutters Sdn Bhd- "Sebuah syarikat yang menyedikakan perkhidmatan penutup yang profesional dan berkualiti. Merangkumi penutup berat, api, gril aluminium, rollamesh, bingkai tingkap, tingkap jarang, aluminuim dan banyak lagi."

Cement Industries (S) Sdn Bhd- "Cement Industries (Sabah) Sdn. Bhd., dengan modal berbayar $28 juta, dengan penumpuan kepada pembekalan simen bagi pasaran domestik Sabah."

Method Enterprise Sdn Bhd- "Pengusaha alatan makmal, jalan keluar gas, bangku, sinki, injap kunci, shower kecemasan, cucian muka/mata dan almari fume."

BioMedia Laboratories Sdn Bhd- "Pengeluar media kultur sebelum dituang untuk kegunaan rawatan. Bekas kotoran & pinggan terpisah, tiub & penawar dll dll..."

Metro Golf Manufacturing Sdn. Bhd.- Pekilang dan pengekspot beg golf dan akesori beg di Malaysia yang mengeluarkan pelbagai beg golf untuk jenama tempatan internasional.

King Koil Sdn Bhd- "King Koil mencipta dan membuat satu produk tidur yang luas seperti tilam, bantal, tapak divan, katil guling dan sofa yang dibuat oleh spring dalam, simulatex, polyesters dan coirtex yang semulajadi

  • Golden Evolution Sdn. Bhd.- "Sebuah syarikat lilin, pengusaha dan pengekspot berjenis-jenis lilin istimewa seperti lilin ukiran tangan, lilin Easter, bola, lilin terapung dan banyak lagi."
  • Fleetgrow Sdn Bhd- Hydroponic /pengusaha kilang hidroponik dan pembekal. Hydroponic / Perusaha baja kimia hidroponik membuat dan hydroponic / hidroponik.

    Composites Truck Body Sdn. Bhd.- "Pengelaur badan trak refrigenrated komposit, trak reefer, badan trak refer, kenderaan pengangkutan kering, lori."

    Central Elastic Corporation- "produk-produknya termasuk gelang getah yang standard, pencetak, antistatik, Pallet Sauh, latihan, udang galah, dan gelang-X

    "Manufacturer of Automotive Batteries-Federal Batteries,M'sia"- "Pengusaha kilang dan pengeksport bateri automatif di Federal Batteries, Malaysia."