Make your own free website on Tripod.com

Utama

Pendidikan | Politik dan Pemerintahan | Laman web Peribadi | Kebudayaan dan Pelancongan | Perindustrian | Kesihatan | Sains dan Teknologi | Ekonomi dan Bisnes
Sains dan Teknologi
Laman Perancang Link

Malaysian Science and Technology Information Centre- "MASTIC berfungsi mengumpulkan informasi semasa berkenaan sains dan teknologi , kesetiausahaan dan perniagaan ,sekolah latihan Internet..."

UFOs Investiagtion- "Makhluk-makhluk asing, piring terbang tidak dikenali, tempat-tempat misteri, dan banyak lagi. Sebuah tapak sawang yang telah berjaya menghimpunkan lebih daripada 500 keping gambar foto."

Technology Park Malaysia- "Dicipta untuk mengerakkan Malaysia ke dalam zaman maklumat, Taman Teknologi Malaysia merupakan salah satu daripada pusat penyelidikan dan perkembangan yang paling maju dan komprehensif di dunia pada masa kini."

SIRIM Technical Library- Kami membekal rujukan dan jualan Malasia dan antarabangsa. Perpustakaan kami mempunyai suatu koleksi besar standard dan kualiti pesan dan rujukan teknikal lain.

Hill Murray: Environmental Systems Engineers- Hill Murray khas dalam rawatan maju air kotor dan sistem reklamsi air yang bertemu atau melebihi taraf keras persekitaran.

Bit Systems Overseas Sdn Bhd- "Sistem semi automatik yang meningkatkan kegembiraan memandu kereta mannual, sila layari untuk maklumat yang lebih."

Kamcool's Fighters Online- " informasi tentang jet perang moden F15 dan F16 dan lain. Juga temasuk ruangan "" rahsia F-22 Lighting"". Satu hentian informasi menyeluruh tentang kapalterbang perang."

Sains dan Teknologi (sadatexx)- Laman ini menyediakan pelbagai rujukan lengkap untuk mata pelajaran sains bagi tingkatan satu dan dua

TFFOnline - Selamat datang- Adakah anda ingin mencari maklumat tentang sistem solar ataupun boleh dipanggil sistem suria, planet-planet, matahari, bulan/satelit dan objek-objek lain di angkasa lepas seperti komet, asteroid dalam bahasa Melayu? Silalah datang ke homepage ini...

Vibration In Daily Life- Bincangkan getaran dan akibat atas nyawa manusia. Kamu mungkin mencari facta mengkagumi yang mungkin membawa idea juggernaut dan fikiran yang indah.

Reka Team- "pasukan reka adalah syarikat perunding dalam industri rekabentuk yang menyokong perkembangan industri tempatan di malaysia dalam bidang pembangunan produk ,mekanikal,pembuatan dan"

ESI Environmental Sensors Inc.- "Mereka bentuk, membuat, dan mengedarkan peralatan memonitor kelembapan tanah dan peralatan oceanografi untuk pengukuran alam sekitar."

  • War Plane from Night Shadow- "Halaman kapal terbang termasuk banyak imej (F-22, Su-37,F-117, B-2 .) dari Mok Thye Luen (Night shadow)"
  • Warplanes of the 20th Century- informasi tentang kapal-kapl terbang peperangan dari masa Perang Dunia Kedua sehingga hari ini.

    UTM- "Peribadi, Aktiviti Penyelidikan - Dinamik struktur, pakar dalam rekabentuk kapal terbang, struktur kapal terbang, mekanik penerbangan."